τραγωδία-με-ελικόπτερο-στα-σπάτα-νεκρ-1053031
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.07.2022 | 20:30

Τραγωδία με ελικόπτερο στα Σπάτα -Νεκρός νεαρός που διαμελίστηκε

Τραγωδία με ένα νεκρό σημειώθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Σπάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν συνέβη όταν το ελικόπτερο ερχόταν από τη Μύκονο και προσγειώθηκε στα Σπάτα.

Αφού προσγειώθηκε, ένας νεαρός ηλικίας περίπου 21 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα από τον έλικα.

Πιο συγκεκριμένα, για άγνωστους -μέχρι στιγμής- λόγους πήγε στην ουρά και διαμελίστηκε από τον πίσω έλικα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ως τώρα, αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός πήγε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους και επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία «σέλφι» με το κινητό του.

Επίσης, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο νεαρός αποκεφαλίστηκε από τον έλικα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές, μέχρι στιγμής, η πληροφορία αυτή.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ιδιωτική πτήση την οποία είχαν μισθώσει Βρετανοί τουρίστες.

Στην πτήση επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ασθενοφόρο.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για παρέα Βρετανών που επέστρεφαν με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από την Μύκονο. Μετά την αποβίβαση, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία. Στο δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε, βρίσκονταν οι γονείς του 21χρονου που έχασε τη ζωή του.

Ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου (που ακολουθούσε), πληροφορούμενος το δυστύχημα, ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι Βρετανοί να μην καταρρεύσουν βλέποντας το τρομακτικό γεγονός.