ομόφωνο-όχι-από-τους-δικαστές-στη-χο-495651
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.05.2019 | 10:39

Ομόφωνο «όχι» από τους δικαστές στη χορήγηση νέας άδειας στον Κουφοντίνα

Δεν χορηγείται τελικά νέα άδεια εξόδου του από τις φυλακές στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καθώς με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου απέρριψε ομόφωνα τη νέα αίτηση του πολυισοβίτη της 17Ν για χορήγηση άδειας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το law&order, στο υπ΄ αριθμόν 93/2019 βούλευμα τους τα μέλη του δικαστικού συμβουλίου, ομόφωνα οι δικαστές, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17 Ν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17Ν νοσηλεύεται στο νοσοκομείου Βόλου μετά από απεργία πείνας που πραγματοποιεί από τις 2 Μαΐου.

Χθες, με δήλωσή του μέσα από το νοσοκομείο Βόλου, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε κάνει λόγο για απάνθρωπη μεταχείρισή του εκεί, σημειώνοντας πως βρίσκεται δίπλα στο νεκροτομείο.

Λίγο αργότερα, ζητώντας να γίνει δεκτό το αίτημά του για χορήγηση νέας άδειας εξόδου του από τις φυλακές ο πολυισοβίτης, επεσήμανε ότι «το Δικαστικό Συμβούλιο δεν μπορεί να κρίνει τις ιδεολογικές μου απόψεις».