Οικιακή βοηθός έκλεβε το αφεντικό της γιατί..δεν της έφτανε ο μισθός

Ποινή 13 μηνών επιβλήθηκε σε 43χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθό που έκλεβε τον εργοδότη της στο Βόλο.

Η 43χρονη κατηγορήθηκε ότι αφαίρεσε μετρητά, τιμαλφή και τραπεζικές κάρτες από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού με τη δικαιολογία ότι…δεν της έφτανε ο μισθός που της έδινε.

Αρχικά είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε την ποινή της σε 13 μήνες και αθώωσε τη μητέρα της που είχε συλληφθεί μαζί της, καθώς στην κατοχή τους είχαν κατασχεθεί πλήθος ηλεκτρικές συσκευές, ρούχα, παπούτσια και προϊόντα διατροφής από αγορές συνολικού ύψους 3.500 ευρώ που είχε κάνει η 43χρονη μέσα σε μόλις έξι ημέρες με τις κάρτες που είχε κλέψει.

Εκτός από αυτά, η οικιακή βοηθός είχε κλέψει τον Ιούλιο του 2017 από το σπίτι του εργοδότη της 150 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι αναγκάστηκε να κλέψει τον εργοδότη της, επειδή δεν της έφτανε για να καλύψει τις ανάγκες της ο ύψους 300 ευρώ μισθός που της έδινε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ, ΒΟΛΟΣ, ΜΙΣΘΟΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ, ΚΛΕΨΙΜΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!