οι-πρώτες-δηλώσεις-του-μιχάλη-λεμπιδά-5886
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.10.2017 | 09:35

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την απελευθέρωσή του, έκανε ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης. «Ευχαριστώ τον αστυνομικό διευθυντή και τους άλλους  αστυνομικούς της Κρήτης που έκαναν τη δουλειά τους με ακρίβεια και μυστικότητα», είπε ο επιχειρηματίας, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Συγκινημένος και ανακουφισμένος από την απελευθέρωση του γιου του μετά από έξι μήνες ομηρείας, είναι ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Ιωάννης.  «Είναι αλήθεια ο Μιχάλης, το παιδί μου είναι ελεύθερος», δήλωσε στο protopthema.gr.  «Είναι και πάλι κοντά μου. Δόξα τω θεώ είναι καλά στην υγεία του και χαιρόμαστε πολύ γι αυτό», ανέφερε ανακουφισμένος μετά την πολύμηνη περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά του.

Τόσκας: Σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ

Ανακουφισμένος και καλά στην υγεία του είναι ο Μιχάλης Λεμπιδάκης σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

«Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς. Είναι καλά στην υγεία του, είναι μεγάλη χαρά για όλους» είπε ο κ. Τόσκας.

Όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «θα το δούμε αν ήταν υπεράνω υποψίας, μπορεί να βρούμε και άλλους συνεργούς».

Έκανε, τέλος, λόγο για σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ τονίζοντας ότι όταν υπάρχει συνεργασία με την οικογένεια μπορεί και ο άνθρωπος να είναι σώος και να μην δοθούν λύτρα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έδωσε λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση της επιτυχούς επιχείρησης απαλευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας  δύσκολες αποστολές», έγραψε ακόμα ο κύριος Μητσοτάκης.