οι-πιο-επικίνδυνες-στάσεις-στο-σεξ-438530
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.02.2019 | 11:58

Οι πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Οι Βραζιλίανοι έκαναν έρευνα σοκ. Δεν αφορά το ποδόσφαιρο, ούτε αμαυρώνει ονόματα και καριέρες αλλά αποκαλύπτει ποιες στάσεις μπορούν να “διαλύσουν” οικογένειες.

Με αυτήν την έρευνα που έκανε το Universidade Estadual Paulista “Júlio de Mesquita Filho” το οποίο ειδικεύεται στην φυσιοθεραπεία και δημοσιεύτηκε στο site της Daily Star το σεξ έχει κινδύνους.

Με αυτό το άρθρο δεν θέλουμε να σας χαλάσουμε την διάθεση αλλά να σας πούμε να προσέχετε. Λογικά γνωρίζετε : τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Δεν ξέρετε όμως ότι και το πέους παθαίνει… κάταγμα. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες μελέτες, η ζημία είναι πιθανότερο να συμβεί σε περιπτώσεις εξωσυζυγικού σεξ. Βλέπετε στην απιστία το σεξ γίνεται παντού και σχεδόν πάντα βιαστικά.

Για να μην έχουμε λοιπόν οικογενειακά προβλήματα η έρευνα των φοιτητών από την Βραζιλία αποκαλύπτει τις στάσεις που είναι και οι πιο επίφοβες να τραυματιστεί ο…. όπως τον ονομάζετε.

Η καουμπόισσα σε ξαπλωτό

Σας φαίνεται άβολη στάση; Όντως είναι. Εκείνη γέρνει προς τα πίσω, ενώ είναι από πάνω, κάνει το πέος σας να παίρνει μία πολύ λάθος κλίση, η οποία μπορεί να προκαλέσει ακόμη και μόνιμη κύρτωση κάθε φορά που την σκέφτεστε.

Στα τέσσερα

Είναι η αγαπημένη στάση της Ευρώπης κι όμως ευθύνεται για το 29% των καταγμάτων πέους.

Την έχετε δει όλοι και θέλετε σίγουρα να την κάνετε πραγματικότητα (στο μπάνιο ίσως). Την ονομάζουν η “Ακατόρθωτη Στάση Για Τους Ανθρώπους Με Φυσιολογικές Αναλογίες”. Είστε όρθιος και η κοπέλα έχει τυλίξει γύρω σας τα πόδια της. Όσο δυνατός και αν είστε : Θα πέσετε.

Εκείνη από πάνω

Η συγκεκριμένη στάση ευθύνεται για το 50% των καταγμάτων πέους, κυρίως επειδή σε αυτή τη θέση η παρτενέρ σας δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση και τη δύναμη που ασκεί πάνω του.