οι-κόκες-στα-πάρτι-ήταν-βουνό-με-έσωσε-1144015
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.02.2023 | 23:21

«Οι κόκες στα πάρτι ήταν βουνό, με έσωσε που…» – Τι αποκαλύπτει γνωστή ηθοποιός

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Κατερίνα Διδασκάλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Η ηθοποιός, που απολαμβάνουμε στο «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μητρότητα, την επιλογή της να κάνει παιδιά σε νεαρή ηλικία, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αυτό τη βοήθησε στην καριέρα της.

«Τα νέα παιδιά είναι σαν να ανήκουν σε όλους μας. Τους οφείλουμε και την ζώσα διδασκαλία από σκηνής αλλά εγώ κάθομαι και μιλάς μετά με αυτά τα παιδιά. Όσο εκείνα θέλουν εγώ κάθομαι και τους μιλάω, όσο κουρασμένοι και να είμαι», είπε αρχικά.

Και σημείωσε: «Πιστεύω ότι αυτές οι νέες ψυχές, ανεξαρτήτως αν είναι γκέι, στρέιτ, αγόρια κορίτσια, είναι οι αυριανοί μας πολίτες, γιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αγάπη».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει μητέρα: «Έγιναν μαμά στα 22 και αυτό με έσωσε. Ήμουν στη Νέα Υόρκη τότε. Γνώρισα τον μπαμπά των δύο παιδιών που έκανα πρώτα. Το γεγονός ότι έγινα μητέρα, με γείωσε. Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο, μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις το καλάμι. Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ανθρώπους που ενδιαφέρονταν».

«Ήταν μια Νέα Υόρκη που οι κόκες ήταν βουνό μέσα στα πάρτι και το μαύρο το πουλούσαν σαν τσίχλες, ήταν άγρια τα πράγματα. Τα παιδιά μου δεν τα είδα εμπόδιο ως προς την καριέρα», συμπλήρωσε.

Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για την προσευχή που έχει κάνει σε δύσκολες στιγμές της. «Έχω κάνει πολλή προσευχή. Και τώρα προσευχόμενη για ένα αγαπημένο κορίτσι, που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία. Θεωρώ ότι οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη δύναμη κι η προσευχή -δεν μιλώ για θρησκοληψία- έχει πολύ μεγάλη δύναμη», παραδέχτηκε.

«Δεν είμαι το άτομο, που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η προσευχή είναι προσευχή, δεν λες στείλε μου αυτό. Προσεύχεσαι κι αυτό» πρόσθεσε.