βίκυ-κάβουρα-ανέβασε-γυμνή-φωτο-τρέλ-900850
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.05.2021 | 11:21

Βίκυ Κάβουρα: Ανέβασε γυμνή φωτο & τρέλανε κόσμο

Οι αισθησιακές φωτογραφίες της Βίκυς Κάβουρα

Είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ. Και το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία. Ο λόγος για τη Βίκυ Κάβουρα, την γνωστή ηθοποιό η οποία βγάζει ορισμένες πανέμορφες και αισθησιακές φωτογραφίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια πρόσφατη δημοσίευσή της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram όπου η ίδια ποζάρει γυμνή όντας ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι ενώ γύρω της έχει μια κουβέρτα σε στιλ φιόγκου καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τη Βίκυ Κάβουρα να δείχνει σούπερ χαλαρή και ήρεμη.

Μιλώντας στο «Πρωινό», αποκάλυψε ότι έχει πολλούς λόγους να θέλει να φύγει το 2020. «Περνάω από τις πιο δύσκολες φάσεις ψυχολογικά της ζωής μου. Πέρσι δεν είχα δει πώς είναι να είσαι χαλαρός. Φέτος το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε!», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά την ώρα που είχε αρνηθεί να συζητήσει για την πρόταση του ΣΚΑΪ για δουλειά επειδή είναι γρουσουζιά.

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη, ευκαιρία και στο It’s Show time και στο Just The 2 Of Us. Για αυτό δεν πρόκειται να πω κουβέντα. Ό,τι είναι το συζητάμε και θα το βρούμε μεταξύ μας», είχε προσθέσει η Βίκυ Κάβουρα. «Μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά το ότι είμαι απόμακρη. Δεν είναι ωραίο να σε θεωρούν σνομπ ενώ εγώ απλά ντρεπόμουν», είχε εξηγήσει.

«Έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω σύντροφο. Καραντινιάστηκα και δεν θέλω κανέναν», είχε αναφέρει με έμφαση. «Φαίνεται σαν να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Μπορεί από τα περιοδικά να έχω πάθει αυτό που δεν θέλω σύντροφο». «Αυτή δεν είναι η χρονιά μου, να τελειώσει» είπε και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της πέρασε μια περιπέτεια υγείας. «Ο μπαμπάς μου έκανε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά», είχε καταλήξει δακρύζοντας η Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.