ΟΕΝΓΕ: Συγκέντρωση ενάντια στην απόλυση του προέδρου του Σωμ. Εργαζ. στον «Άγιο Σάββα»

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 26 Μαρτίου 2021 - 11:45
  • Comments Off

ΟΕΝΓΕ: Συγκέντρωση ενάντια στην απόλυση του προέδρου του Σωμ. Εργαζ. στον «Άγιο Σάββα»

Στάση εργασίας την Τρίτη 30 Ματίου από τις 11 π.μ. ως τις 3 μ.μ. προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) ενάντια στην απόλυση του πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» και μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, Κώστα Καταραχιά. Στις 12 μ. θα γίνει συγκέντρωση στο Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», πορεία και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στη 1 μ.μ.

«Η κυβέρνηση απολύει γιατρούς μέσα στην επιδημία», τονίζει η ΟΕΝΓΕ, σημειώνοντας ότι «η διοίκηση του Νοσοκομείου «Άγιου Σάββα» αρνείται να παρατείνει τη σύμβασή του έως 31/10/2021 όπως προβλέπει σχετική νομοθετική διάταξη για το σύνολο των υπηρετούντων επικουρικών γιατρών. Είχε προηγηθεί η εκδικητική μετακίνησή του στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», επειδή το Σωματείο «τόλμησε» να υπερασπιστεί τους συναδέλφους που η διοίκηση καλούσε σε απολογία επειδή «διέπραξαν» το έγκλημα να αρρωστήσουν την ώρα της δουλειάς τους. Στο πρόσωπο του συναδέλφου στοχοποιούνται όλοι όσοι δίνουν καθημερινά μάχη στο πλευρό των ασθενών τους μέσα και έξω από τα νοσοκομεία».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟΛΥΣΗ, ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΟΕΝΓΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]