Ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για τον εθισμό: «Η χρήση είναι κόλαση»

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο διάσημος σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, και στην εκ βαθέων συνέντευξή του αναφέρθηκε και στον εθισμό του σε ουσίες στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για την εξάρτησή του από ουσίες και αλκοόλ στο παρελθόν, είπε: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι 27 χρόνια καθαρός χωρίς ουσίες. Μου είχαν δώσει πολλές συμβουλές τότε, αλλά δεν καταλάβαινα». Ο ίδιος είπε το μεγάλο «όχι» στις 28 Οκτωβρίου 1992.
«Η χρήση είναι γενικά μια κόλαση. Εμένα μου πήρε 10 χρόνια να καθαρίσω και να αναζητήσω βοήθεια. Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Αυτό ήταν και το δικό μου λάθος. Ενώ δεν είναι έτσι. Απευθύνθηκα σε μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ μέχρι και σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.
«Είναι σαν να έχω ζήσει δύο ζωές. Είναι όπως το φίδι που αλλάζει το δέρμα του. Το νόμισμα έχει δύο πλευρές, έχω δει και τις δύο πλευρές της ζωής. Δεν καταλαβαίνω ποιος ήταν εκείνος ο Βασίλης. Δηλαδή, σκέφτομαι κάποιες φορές: «ποιος ήταν ο Βασίλης που έκανε εκείνα τα πράγματα;». Έχω συγχωρέσει εκείνον τον Βασίλη. Στην ουσία, έχω συγχωρέσει πρώτα τον εαυτό μου και μετά όλους τους άλλους», πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΘΙΣΜΟΣ, VIDEO, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!