ο-ολυμπιακός-στον-τελικό-της-ευρωλίγκ-618316
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.04.2019 | 14:01

Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας γυναικών στο πόλο

Το τέταρτο του Ευρωπαϊκό τρόπαιο θα διεκδικήσει η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού στο πόλο που «λύγισε» με 8-7 τη Βουλιαγμένη, στην ελληνική μάχη του Final-4 που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Ο ΝΟΒ ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησε συνεχώς το προβάδισμα, όμως η αδυναμία του στον παίκτη παραπάνω και η έμπειρη Αβραμίδου, που έφερε το ματς «τούμπα» με τρία τέρματα σε λιγότερα από δύο λεπτά, έδωσαν το εισιτήριο του τελικού στις «ερυθρόλευκες».

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο (Σάββατο 20/4) στις 14:30, με τον αντίπαλο των ερυθρόλευκων να προκύπτει από τον ημιτελικό που ξεκινάει σήμερα, στις 14:15 ανάμεσα στην Σαμπαντέλ και την Πάντοβα.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού, στον μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 12:30.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου 1, Τζόρνταν, Ματρόκαλου, Κοτσιώνη.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ, Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα.