ο-λάκης-λαζόπουλος-απαντά-πρώτη-φορά-γ-322665
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.10.2017 | 05:58

Ο Λάκης Λαζόπουλος απαντά πρώτη φορά για τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο “Late Night”. Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε μεταξύ άλλων σε ερωτήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν φορτώθηκα κανέναν ρόλο γιατί δεν με έβαλε κανείς να παίξω αυτό τον ρόλο. Πολλά λένε για σχέσεις με τον Τσίπρα. Δεν είναι το θέμα αν είναι φίλος μου ο Τσίπρας. Η σάτιρα δεν έχει καθόλου τέτοια σχέση, δεν το βλέπω έτσι. Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει. Εγώ σαν δημιουργός είμαι ένα φορτηγό που θα φορτώσω τον χαρακτήρα, τις κακίες, τις μικροψυχίες, τις αντιπάθειες και τις αγάπες όλων. Αυτό είναι ο δημιουργός. Τι οφέλη να έχω από όλο αυτό; Μόνο ζημίες. Ασφαλώς και δεν πήρα χρηματοδότηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ποτέ, από κανένα κόμμα.

Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας έλεγε ψέματα, αλλά δεν είναι αυτό που με αφορά στο τέλος. Αυτό που με ενδιαφέρει στο τέλος είναι τι ο κόσμος περίμενε και τι εσύ κατάφερες. Νομίζω ότι ο Τσίπρας θα κριθεί στο αν αυτό που είπε έχει σχέση με αυτό που κατάφερε στο τέλος. Εγώ δεν κάθομαι να λέω στον κόσμο τι ψηφίζω. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που πιστεύω σαν δημιουργός με αυτό που θα κάνω στην κάλπη σαν πολίτης. Δεν θα κατέβαινα ποτέ στην πολιτική», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.