o-δραπέτης-των-φυλακών-στην-κρήτη-που-613322
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.04.2019 | 08:34

O δραπέτης των φυλακών στην Κρήτη που… έκανε τηλεοπτική καριέρα

Έκπληξη και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση της σύλληψης φυγά, που βγήκε σαν κύριος από τις φυλακές Αλικαρνασσού στην Κρήτη το 2002 και δεν επέστρεψε ποτέ εκεί μέχρι σήμερα. Στο μεταξύ ο 45χρονος άνδρας ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στην τοπική τηλεόραση του νησιού, ενώ επεχείρησε να «ανοίξει τα φτερά του» και ως τραγουδιστής.

Ο «φανταστικός» γιος βουλευτή έγινε τραγουδιστής

Ο πολυμήχανος φυγάς βρέθηκε στο κελί για απάτες, καθώς «δάγκωνε» τα θύματά του το ’90 υποδυόμενος τον γιο βουλευτή. Η ιδιότητα του συγγενή ή πολύ στενού ανθρώπου επώνυμων προσώπων ήταν κάτι που έπαιζε στα δάχτυλα. Τα 17 χρόνια που βρισκόταν ελεύθερος παράστησε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη, τον κουμπάρο του Ανδρέα Μπάρκουλη, αλλά και τον δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη. Με την ιδιότητα του τελευταίου φαίνεται πως απέσπασε 100 ευρώ από ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στο νησί.

Άλλωστε, είχε αποκτήσει και τη δική του εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Κρήτης, όπου και φιλοξένησε δεκάδες ονόματα της ελληνικής showbiz όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, ο μεγάλος του πόθος ήταν να γίνει γνωστός τραγουδιστής. Με το νέο καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο, που αποτέλεσε παράλληλα και κάλυψη για να γλιτώσει τη σύλληψη, ηχογράφησε τραγούδια που ανάρτησε στο YouTube. Παράλληλα πλάσαρε εαυτόν ως μάνατζερ άλλων βρέθηκε στο κελί καλλιτεχνών, αμφότερα χωρίς επιτυχία. Πηγή: iefimerida.gr