ο-απόστολος-γκλέτσος-μιλά-πρώτη-φορά-γ-492350
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.09.2018 | 13:23

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά πρώτη φορά για τη σχέση Λυκουρέζου-Καλογρίδη

Από πού κι ως πού; Είναι δυνατόν να αναρωτιέσαι γιατί ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη και γιατί απάντησε; Τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη στήθηκε γλέντι τρικούβερτο. Ο Απόστολος και η Άννα-Μαρία Λυκουρέζου παντρεύτηκαν. Ασχέτως που χώρισαν έπειτα από 17 ημέρες. Υπήρξαν σύζυγοι και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πεθερός του.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τον συνάντησε και έγινε η ερώτηση. Έκανε το σχόλιό του: «Εγώ έχω κάνει πολλή παρέα με τον Αλέξανδρο, αγαπούσα πολύ και τη Ζωή και τον Αλέξανδρο. Τώρα καταλαβαίνω πως βρέθηκε σε μια αδυναμία, έχασε τη Ζωή. Έπρεπε από κάπου να πιαστεί».

Για τη σχέση του με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο είχε δηλώσει στην εκπομπή Εδώ της Ντορέττας Παπαδημητρίου: «Και με την Ζωή και με τον Αλέξανδρο ήμασταν φίλοι, τους λάτρευα και τους δύο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος, ανεξάντλητος, που μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι είναι ο Αλέξανδρος ο Λυκουρέζος. Είναι απίστευτος άνθρωπος!».