netflix-πώς-μπορείτε-να-δείτε-δωρεάν-νόμιμ-815704
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2020 | 21:33

Netflix: Πώς μπορείτε να δείτε δωρεάν & νόμιμα ταινίες χωρίς συνδρομή

Το Netflix έκανε και πάλι το θαύμα του. Η πλατφόρμα που έχει φέρει την επανάσταση στο streaming σε όλο τον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν έχουν εγκλιματιστεί με τον κόσμο του Netflix να πάρουν μια γεύση εντελώς δωρεάν.

Οι υπεύθυνοι του Netflix, οι οποίοι αναδεικνύονται σε πρωτοπόρους στη βιομηχανία του θεάματος από τον καναπέ του σπιτιού, βρήκαν για μια ακόμη φορά τη λύση. Πώς θα πείσει κανείς και τον πιο απαιτητικό πελάτη πως το προϊόν του αξίζει τα χρήματά του; Μα φυσικά με ένα δείγμα… δωρεάν.

Το Netflix λανσάρει λοιπόν μια ηλεκτρονική διεύθυνση από την οποία χρήστες του διαδικτύου μπορούν να παρακολουθήσουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της πλατφόρμας, αλλά και να πάρουν μια ιδέα από τις αγαπημένες της σειρές. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, αρκεί ένας σταθερός υπολογιστής και σύνδεση στο διαδίκτυο και οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ορισμένα από τα «διαμαντάκια» του Netflix.

«Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις εξαιρετικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες του Netflix δωρεάν στη διεύθυνση netflix.com/watchfree. Επιλέξτε από μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που είναι τώρα διαθέσιμες για δωρεάν προβολή. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να κάνετε λογαριασμό, απλά πατάτε το play και βλέπετε» αναγράφεται στη επίσημη σελίδα του Netflix. Τόσο απλά!

Βέβαια, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Variety για την υπηρεσία, το Netflix, δίνει τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης του πρώτου επεισοδίου. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο στόχος της πλατφόρμας είναι να κερδίσει συνδρομητές, οπότε το «τυράκι» του πρώτου επεισοδίου είναι ίσως ο τρόπος να προσελκύσει ενδιαφερόμενους προκειμένου να εγγραφούν στην υπηρεσία.