netflix-ακύρωση-συνδρομής-έξτρα-χρεώσεις-575523
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.04.2019 | 22:16

Netflix: Ακύρωση συνδρομής & έξτρα χρεώσεις -Τι ισχύει

Στη βοηθητική σελίδα του, το Netflix, δίνει τις κάτωθι οδηγίες στους συνδρομητές:

Γιατί χρεώθηκα περισσότερα από όσα περίμενα;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να βλέπετε μια χρέωση που υπερβαίνει το ποσό που περιμένατε.

  • Φόροι – Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να σας επιβληθούν φόροι επιπροσθέτως της τιμής της συνδρομής.
  • Χρεώσεις – Σε ορισμένες χώρες, οι υπηρεσίες διεκπεραίωσης πληρωμών μέσω κάρτας μπορεί να επιβάλλουν μια πρόσθετη χρέωση για τις διασυνοριακές συναλλαγές.
  • Εγκρίσεις – Αν προσθέσατε ή αλλάξατε τον τρόπο πληρωμής σας, μπορεί να δείτε μια έγκριση που αντιστοιχεί περίπου στο ίδιο ποσό με το κόστος της μηνιαίας συνδρομής στην υπηρεσία Netflix. Αυτά τα αιτήματα δεν αποτελούν χρεώσεις, αλλά ενδέχεται να επηρεάσουν προσωρινά το υπόλοιπό σας μέχρι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα να απελευθερώσει τα κεφάλαια.
  • Αλλαγή προγράμματος – Αν εσείς ή κάποιο άλλο άτομο στο σπίτι σας αναβαθμίσατε το πρόγραμμα Netflix, στον λογαριασμό σας θα εμφανιστεί η τιμή του αναβαθμισμένου προγράμματος.

Πώς μπορώ να ακυρώσω το Netflix;

Προγράμματα streaming: επιλέξτε το κουμπί Ακύρωση συνδρομής στη σελίδα Λογαριασμός.

Αν ακυρώσετε πρόωρα, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε περιεχόμενο του Netflix μέχρι να κλείσει αυτόματα ο λογαριασμός σας στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης — ακόμα κι αν βρίσκεστε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Δεν θα υπάρξουν άλλες χρεώσεις, εκτός εάν ξεκινήσετε εκ νέου τον λογαριασμό σας.

Το ιστορικό προβολών σας θα διατηρηθεί για 10 μήνες μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας, επομένως, αν αποφασίσετε να επιστρέψετε σε αυτό το χρονικό διάστημα, θα μπορέσετε να συνεχίσετε από εκεί ακριβώς που σταματήσατε.

Οι προτάσεις, οι βαθμολογίες και τα στοιχεία λογαριασμού σας θα παραμείνουν επίσης αποθηκευμένα για 10 μήνες και εάν λαμβάνατε DVD από εμάς θα αποθηκεύσουμε επίσης τη Λίστα σας για 10 μήνες μετά το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Δεν θα υπάρξουν άλλες χρεώσεις συνδρομής, εκτός εάν ξεκινήσετε εκ νέου τον λογαριασμό σας. Αν ακυρώσετε εντός της περιόδου χρέωσης, θα μπορείτε να συνεχίσετε το streaming μέχρι ο λογαριασμός σας να ακυρωθεί αυτόματα.

Αν λαμβάνατε δίσκους DVD ή Blu-ray μέσω ταχυδρομείου, θα πρέπει να τους επιστρέψετε στη Netflix εντός 7 ημερών από το κλείσιμο του λογαριασμού σας, ώστε να μην χρεωθείτε για αυτούς.

Μπορώ να επιστρέψω, αν ακυρώσω το Netflix;

Aπλώς ξεκινήστε εκ νέου το λογαριασμό Netflix από τη σελίδα Λογαριασμός.