νεκρός-οδηγός-δημοτικού-απορριμματο-50148
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.04.2017 | 11:21

Νεκρός οδηγός δημοτικού απορριμματοφόρου στην Κρήτη -Τραυματίας ο συνοδηγός (φωτο)

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10.00 στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου όταν ανατράπηκε απορριμματοφόρο όχημα του δήμου Πλατανιά.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος του Σταλού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός του απορριματοφόρου έχασε τον έλεγχο του οχήματος συκρούστηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε δυστυχώς τη ζωή του ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά από μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

nekros_odigos_aporrimmatoforo_kriti2

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε τραυματισμένος ο συνοδηγός του απορριμματοφόρου καθώς ακόμα και δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε Ι.Χ. όχημα το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οδηγός του απορριμματοφόρου έχασε τον έλεγχο, το οποίο στην συνέχεια κινήθηκε ανεξέλεγκτο αρκετά μέτρα πιο μακριά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί και με ένα ακόμα αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση και την ανατροπή παρατηρήθηκαν αρχικά καπνοί στη μηχανή προκαλώντας ανησυχία για κίνδυνο ανάφλεξης. Ωστόσο δεν εκδηλώθηκε φωτιά.

Στο σημείο βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

nekros_odigos_aporrimmatoforo_kritiΦωτογραφίες: Flashnews.gr