νέα-σμύρνη-αστυνομικός-πετάει-μολότο-884650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.03.2021 | 09:15

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικός πετάει μολότοφ; (βίντεο) – Στη Βουλή το θέμα

Νέα Σμύρνη: Αστυνομικός πετάει μολότοφ; (βίντεο) – Στη Βουλή το θέμα

Στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο KONTRA CHANNEL δημοσιεύτηκε βίντεο  από τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης , όπου φαίνεται αστυνομικός της ομάδας “ΔΡΑΣΗΣ” να πετάει μολότοφ προς διαδηλωτές.

Ο κάτοικος της περιοχής που συμμετείχε στη διαδήλωση και τράβηξε το επίμαχο βίντεο μίλησε στην εκπομπή και είπε: “Δεν έχω ξανά εισπνεύσει τόσο πολύ χημικό.. μου φάνηκε εξοργιστικό που στη Νέα Σμύρνη σε μια τόσο φιλήσυχη περιοχή, να εμφανίζονται ομάδες ΔΙΑΣ, ΜΑΤ με όρεξη για αίμα! Αν μπορούσαν να σκοτώσουν θα το έκαναν, αυτό ήταν το συναίσθημα που έπαιρνα! Για κακή τύχη αυτού που πέταξε την μολότοφ, τράβηξα το βίντεο με υψηλή ανάλυση

Στην εκπομπή παρενέβη ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΣΑ Νάσος Ηλιόπουλος λέγοντας πως ο κύριος Χρυσοχοϊδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος για τη θέση που έχει και πως η ομάδα ΔΡΑΣΗ πρέπει να διαλυθεί όπως είχε διαλυθεί η ομάδα ΔΕΛΤΑ.”Είναι μια ομάδα τρομοκρατίας, μια ομάδα ανασφάλειας” σημείωσε.

«Είτε είναι ξεκάθαρο πως αυτή η μολότοφ έχει φύγει από χέρι αστυνομικού, είτε είναι ξεκάθαρο από χέρια ανθρώπου που μπορεί να μην φοράει στολή αλλά ήταν δίπλα στους αστυνομικούς και άρα υπάρχει απόλυτα ευθύνη στους αστυνομικούς που βρίσκονται εκεί» τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος

«Η Κυβέρνηση οφείλει πολύ γρήγορα να απαντήσει, δεν υπάρχει καλό σενάριο!».

«Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απάντηση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει σε αυτό αλλά και συνολικά για τις σκηνές βίας που είδαμε το τελευταίο διάστημα», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταθέσει το παραπάνω βίντεο – ντοκουμέντο στο κοινοβούλιο

Δείτε το βίντεο: