νέα-κόντρα-το-τσιγάρο-της-πάολας-και-η-1119049
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.01.2023 | 15:26

Νέα κόντρα: Το τσιγάρο της Πάολας και η απάντηση του Πλεύρη

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που δείχνει την Πάολα να έχει ανάψει τσιγάρο πάνω στην πίστα, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η εν λόγω κίνηση, μετά και τον σάλο που είχε προκαλέσει το τσιγάρο του Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή, το οποίο οδήγησε σε πρόστιμο του μαγαζιού προκάλεσε πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα με τσιγάρο στο χέρι ερμηνεύοντας «Το παλιό μου παλτό». Την ώρα που τραγουδούσε «Κι έσβηνε το τσιγάρο στο υγρό πάνω χώμα σ’ ένα υπόστεγο κάτσαμε και γίναμε λιώμα και μια νύχτα τρελή σ’ ένα άδειο βαγόνι», είχε ένα τσιγάρο αναμμένο στο χέρι της.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό ήταν μέρος του σόου ή όχι ή αν η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει κάποιο μήνυμα μετά το περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα είναι μια πράξη που καλό είναι να αποφεύγεται, εφόσον στα νυχτερινά κέντρα απαγορεύεται το κάπνισμα.

Δείτε το στιγμιότυπο

Μιλώντας στο Open, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν».

«Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος» συμπλήρωσε.

Η απάντηση του Πλεύρη (μετά το 17:45)