Νέα επίθεση σε σκύλο, του επιτέθηκαν με μαχαίρι ή κατσαβίδι

Συγκλονισμένη για ακόμη μια φορά η κοινωνία του Βόλου, καθώς πραγματοποίηθηκε επίθεση σε αδέσποτο σκύλο.

Σύμφωνα με το e-thessalia, ένα αδέσποτο εντοπίστηκε από δύο γείτονες στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Νέα Ιωνία χτυπημένο και μέσα στα αίματα.

Ο κ. Θωμάς Μαγκανάς που το μετέφερε στον κτηνίατρο διαπίστωσε πως έφερε τραύμα βαθύ από μαχαίρι η κατσαβίδι.

«Το σκυλί έχει ένα τραύμα 15 εκατοστών και δεν μπόρεσε ούτε ο κτηνίατρος να διαπιστώσει εάν είναι από μαχαίρι η κατσαβίδι. Το κακοποίησαν και το πέταξαν στην εκκλησία», δήλωσε στη «Θ» , ενώ μετά το χειρουργείο το πήρε σπίτι του για να το περιθάλψει.

«Κανείς δεν βοήθησε. Κάνουμε έρανο στη γειτονιά για να σωθεί το σκυλάκι και να λαμβάνει τα φάρμακά του», είπε.

Μόλις ο κ. Μαγγανάς βρήκε το ζώο ειδοποίησε τον κτηνίατρο Κώστας Ζήγρα προκειμένου να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Αρχικά διαπιστώθηκε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλαγια θωρακική χώρα οπισθίως της ωμοπλάτης με ενεργή αιμορραγία. Αφού η κατάσταση του ήταν σοβαρή αμέσως προέβη στην διασωλήνωση του και το χειρούργησε.

Χειρουργικά διαπιστώθηκε η αποκοπή σε μεγάλη έκταση μέχρι και των εν των βαθέων μυων της περιοχής. Εγινε συρραφή του τραύματος και τοποθετήθηκε σωλήνας παροχέτευσης. Το ζωο ειναι σε σοκ αλλά διέφυγε το κίνδυνο. Δυστυχώς τον δράστη δε τον είδε κανείς και παραμένει άγνωστος

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΣΚΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!