να-σαπίσεις-στην-φυλακή-έντονες-απο-915832
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.06.2021 | 14:26

«Να σαπίσεις στην φυλακή!»- Έντονες αποδοκιμασίες κατά του συζυγοκτόνου

Στην Ευελπίδων με τη συνοδεία ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας έφτασε λίγο πριν τις 10:00 ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να  καταθέσει τα όσα συνέβησαν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Έξω από το δικαστήριο πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία με πανό ενώ ακούστηκαν και έντονες αποδοκιμασίες κατά του δράστη. «Καμία γυναίκα λιγότερη, κανένα παιδί να υφίσταται τέτοιου είδους ακραία βία» τονίζουν στο κάλεσμα τους.

Ύβρεις κατά του κατηγορουμένου εξαπέλυσαν και πολίτες, οι οποίες βρίσκονται στα δικαστήρια για δικές τους υποθέσεις. “Τέρας, κτήνος, «Να σαπίσεις στην φυλακή ρε κ@ρι@λ@!»”, “αλήτη”, ήταν ανάμεσα στις φράσεις που ακούστηκαν.

Την εκπροσώπηση της οικογένειας της Καρολάιν ανέλαβε ο Θανάσης Χαρμάνης, που κατέθεσε δήλωση πολιτικής αγωγής ζητώντας την επιμέλεια του παιδιού.

«Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένειά του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μου είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένειά του κατηγορούμενου και είναι σε συνεννόηση. Η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλη. Η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί» δήλωσε.

Όπως διευκρίνισε, η μητέρα του θύματος δεν μπόρεσε για ευνόητους λόγους να παραστεί σήμερα στο δικαστήριο λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».