Μυστράς: Το απόλυτο Game of thrones σκηνικό της Ελλάδας UP’ο ψηλά

  • Απο stergios
  • 18 Ιανουαρίου 2020 - 10:23
  • Comments Off

Μυστράς! Πόσοι από εσάς άραγε τον έχετε επισκεφτεί; Και αν δεν είστε τελικά τόσο τυχεροί να τον έχετε επισκεφθεί είτε γιατί δεν μπορέσατε είτε γιατί δεν τον γνωρίζατε εμείς φροντίσαμε για αυτό και σας τον παρουσιάζουμε μέσα σε ένα από τα καλύτερα βίντεο που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα 5 χρόνια που ταξιδεύουμε UP’ο ψηλά όλη την Ελλάδα και σας την παρουσιάζουμε.

Όχι δεν χρειάστηκε να υπερβάλλουμε εαυτούς κατά την πτήση ούτε και χρειάστηκε να σπαταλήσουμε άπειρες ώρες στο μοντάζ για να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα. Η μοναδική και απίστευτη ομορφιά του Μυστρά φρόντισε για όλα και σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική του μαέστρου μας Νίκου Σπηλιώτη δημιούργησαν αν όχι το ομορφότερο σίγουρα όμως ένα από τα ομορφότερα βίντεο της έως τώρα πορείας μας. Δεν θα σας κουράσουμε άλλο με λόγια γιατί πολύ απλά σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ φτωχά μπροστά στην ομορφιά του Μυστρά.

Απολαύστε το βίντεο μας:

Πηγή: Up Stories

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, VIDEO, ΜΥΣΤΡΑΣ, UP STORIES


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!