Μύκονος: Το πουρμπουάρ άφησε τους υπαλλήλους εστιατορίου με το στόμα ανοιχτό - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
9
Αύγουστος
Back

Μύκονος: Το πουρμπουάρ άφησε τους υπαλλήλους εστιατορίου με το στόμα ανοιχτό

Ο λογαριασμός στο εστιατόριο ήταν σχεδόν 15.000 ευρώ. Η παρέα τον πήρε στα χέρια της και στη συνέχεια έγινε κάτι, που θα μείνει αξέχαστο στους υπαλλήλους. Ο… πλανήτης Μύκονος εκπλήσσει ξανά, αυτή τη φορά με το πουρμπουάρ που δόθηκε…

Το πουρμπουάρ της χρονιάς! Η Μύκονος στο επίκεντρο μετά τα όσα έγιναν σε εστιατόριο, με τους υπεύθυνους να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Η παρέα δεν έχει οικονομικά προβλήματα και το απέδειξε. Ο λογαριασμός και η χρέωση των 15.000 ευρώ για το γεύμα, όχι μόνο δεν τους προβλημάτισε αλλά όπως αποδείχθηκε δεν χάλασε ούτε τη διάθεση, ούτε τον προγραμματισμό τους!

Συνήθως οι λογαριασμοί στη Μύκονο, γίνονται γνωστοί για αρνητικούς λόγους και όχι άδικα από τη στιγμή που κάποιος μπορεί να πληρώσει 25 ευρώ για ένα σουβλάκι ή 50 ευρώ για μία μπύρα. Αυτή τη φορά όμως, ο λόγος είναι διαφορετικός. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 μία παρέα Ισπανών και Ελλήνων, επισκέφτηκε ένα παραλιακό κατάστημα στο νησί των Ανέμων για να φάνε και όπως φαίνεται από τα όσα παρήγγειλαν, το έκαναν με την ψυχή τους.

Το μενού περιελάμβανε σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς, με το τελικό ποσό να φτάνει τα 14.829 ευρώ. Ποσό υπερβολικά μεγάλο για τους περισσότερους, όχι όμως για την συγκεκριμένα παρέα που προφανώς είχε την οικονομική άνεση.

Μάλιστα, έμειναν τόσο ικανοποιημένοι που άφησαν και το αντίστοιχο φιλοδώρημα, το οποίο δεν περιορίστηκε στο καθιερωμένο 10% του λογαριασμού που ισχύει στο εξωτερικό, αλλά πολύ παραπάνω. Για την ακρίβεια, το φιλοδώρημα που άφησε ήταν 3.171 ευρώ όπως μπορείτε να δείτε.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!