μύκονος-έπιασαν-21χρονη-influencer-για-συμμετοχ-1044698
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.07.2022 | 09:38

Μύκονος: Έπιασαν 21χρονη influencer για συμμετοχή σε καρτέλ κοκαΐνης

Γνωστή influencer από τη Βόρεια Μακεδονία, κόρη πολιτικού της γειτονικής χώρας συνελήφθη στη Μύκονο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που έριχνε κόκα και XTC στα κοσμικά στέκια του νησιού των ανέμων.

Στο κύκλωμα που «ξεδόντιασε» η Ασφάλεια Μυκόνου, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, εκτός απο την εκρηκτική 21χρονη ξανθιά, συνελήφθησαν ο 34χρονος Σκοπιανός αρχηγός του καρτέλ, το δεξί του χέρι ένας 35χρονος ομοεθνής του, αλλά και γνωστος Λιβανέζος dj απο ευκατάσταση οικογένεια που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και τα καλοκαίρια μετακομίζει στη Μύκονο, ο οποιος αγόραζε κόκα απο το σκοπιανή συμμορία.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Μυκόνου κατάφεραν μετά απο πληροφορίες να φθάσουν στα ίχνη του κυκλώματος των Σκοπιανών dealers που παρουσιάζονταν ως concierges και με το πρόσχημα των εξυπηρετήσεων στην πελατεία του κοσμόπολίτικου νησιού, πάσαραν τη «λευκή κυρία» στα επώνυμα «ρουθούνια». Σύμφωνα με τη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρο το κύκλωμα. Αυτο που προεκυψε είναι οτι η ομάδα απο τα Σκοπια ειχε διακριτους ρόλους.