μπιμπίλας-θα-παρακαλούσα-τον-κάθε-ντά-877767
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.12.2022 | 20:27

Μπιμπίλας: Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία

“Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο” ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το σωματείο, τον Ντάνο και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ.

Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο» δηλώνει ο ηθοποιός.

«Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο».

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει ότι θα αναμετρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, στέλντοντάς του τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι μπορεί να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.