«Μπάχαλο» με την πληρωμή αγροτών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Για αγανάκτηση και απογοήτευση 650.000 αγροτών από το «»πρωτοφανές μπάχαλο» που δημιούργησε το ΥΠΑΑΤ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ με την κοροϊδία του τρόπου εξόφλησης της ενιαίας ενίσχυσης (βασική + πρασίνισμα)», κάνει λόγο ο Τομέας Αγροτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής.

«Είναι προκλητικό και ανάλγητο να στερείς παράνομα από τους αγρότες, εν μέσω πανδημίας πλέον των 100εκ.ευρώ, χρήματα τα οποία έχουν απόλυτη ανάγκη για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και προστίθεται: «Η παρακράτηση των επιδοτήσεων με τέτοιο προκλητικό τρόπο, δεν αντισταθμίζονται από τις έωλες διευκρινίσεις και δικαιολογίες «του ποδαριού» από το ΥΠΑΑΤ, όπου φαίνεται ότι η ολοκλήρωση της πληρωμής των αγροτών θα γίνει με τον χειρότερο τρόπο σε 4 ΔΟΣΕΙΣ!».

Ακόμη, το κόμμα χαρακτηρίζει «εύλογα» τα ερωτηματικά ως προς το «πώς μοιράστηκαν τα 75 και πλέον εκ. ευρώ από το εθνικό απόθεμα με ποια στοιχεία, χωρίς ελέγχους και χωρίς διαφάνεια κάτι το οποίο ζητήσαμε ως Κίνημα Αλλαγής στην Βουλή».

«Ως Κίνημα Αλλαγής είμαστε κοντά στους Αγρότες και θα επιμείνουμε μέχρι να λυθεί άμεσα το θέμα της καταβολής των ποσών που παράνομα παρακρατήθηκαν και είμαστε ανυποχώρητοι στο να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και για το 1 ευρώ που δόθηκε από εθνικό απόθεμα, με παρεμβάσεις μας μέσα και έξω από την Βουλή», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΑΧΑΛΟ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]