μουτσινάς-κατά-αμβρόσιου-με-τραμπουκ-1034597
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.03.2023 | 23:32

Μουτσινάς κατά Αμβρόσιου: Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;

Τις δηλώσεις που έκανε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος για το δυστύχημα των Τεμπών το οποίο χαρακτήρισε, ούτε λίγο ούτε πολύ ως «θεϊκή τιμωρία» για τις «διαβολικές» καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3), ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στον πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τονίζοντας αρχικά: «Τον Αμβρόσιο αφήστε τον ήσυχο τον άνθρωπο. Δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχάσει. Τα τελευταία χρόνια οι δηλώσεις του όλες είναι για να ξεσηκωθεί το σύστημα. Και δημοσιογράφοι μην πηγαίνετε».

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Δεν γίνεται να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται προσπάθεια από έναν άνθρωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα. Ούτε με τον εκφοβισμό κόλαση παράδεισος να μην κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω άμα θέλω, μη με τρομάζεις. Μην τα κάνετε αυτά. Με τραμπουκισμό θα πρέπει να πάμε στην εκκλησία;».

Τέλος, πρόσθεσε: «Μην το κάνετε τώρα. Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!».