μουτσινάς-για-το-4άρι-της-ελληνικής-επι-1179140
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.05.2023 | 18:48

Μουτσινάς για το 4άρι της Ελληνικής Επιτροπής στην Κύπρο: «Έλα… στον τόπο σου – Ήταν ντροπή»

Το 4αρι που έδωσε η Ελληνική Επιτροπή της Eurovision 2023 έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρά το γεγονός πως ο Andrew Lambrou έδωσε μια αξιοπρεπής εμφάνιση στη σκηνή του διαγωνισμού τραγουδιού, η Επιτροπή αποφάσισε να μην υποστηρίξει την Κύπρο για φέτος.

Το γεγονός αυτό έσπευσε να σχολιάσει και ο Νίκος Μουτσινάς από την εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι», εκφράζοντας τη διαφωνία του με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επιτροπής. Μάλιστα, το πρώτο σχόλιο που έκανε ήταν «έλα … στον τόπο σου».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά πως «θα ξεφτιλιστούμε πισω – πίσω, στα τόσα χρόνια… Να ναι καλά το παιδί, ο Andrew… Πολύ ωραία η συμμετοχή και η φωνή πολύ ωραία και το παρουσιαστικό και όλα… νερά παντού! Νερά παντού και φωτιά!

Έχω αντιληφθεί πως δεν ασχολούμαστε με τα σοβαρά, οπότε ας μιλήσουμε για την Eurovision. Εγώ δεν καταλαβαίνω από πού ορμώμενοι δώσαμε τέσσερις βαθμούς στην Κύπρο και, συγκεκριμένα, σε αυτό το τραγούδι της Κύπρου. Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική. Πέρα από το “γείτονες χώρες που αγαπιόμαστε και δίνουμε δωδεκάρια”, έχουμε ακούσει γιουχαΐσματα εκατομμύρια χρόνια και με τραγούδια που μπορεί να μην άξιζαν το 12, είτε κυπριακά είτε ελληνικά… Δεν καταλαβαίνω γιατί δώσαμε 4 στο παιδί αυτό και δώσαμε 12 στο Βέλγιο. Ούτε το Βέλγιο δεν το πίστευε. Κάναμε το εφέ; Το μόνο ωραίο ήταν ο Φώτης (Σεργουλόπουλος) που μίλησε σε 8 γλώσσες σε 2 δεύτερα».

«Ήταν ντροπή! 4 στο παιδί;» κατέληξε ο παρουσιαστής, καθώς όλοι μιλάνε για τη φετινή αδικία κατά της συμμετοχής της Κύπρου.