μόρια-πυροβόλησε-μετανάστες-γιατί-νό-685146
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.04.2020 | 09:46

Μόρια: Πυροβόλησε μετανάστες γιατί νόμιζε ότι του έκλεβαν ζώα

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη σύλληψη ενός 55χρονου αγρότη που πυροβόλησε εναντίον 4 μεταναστών το βράδυ της Τετάρτης, προχώρησε η Ασφάλεια Μυτιλήνης. Ο δράστης θα δικαστεί σήμερα από το Αυτόφωρο.

Ο 55χρονος ομολόγησε ότι πυροβόλησε εναντίον των μεταναστών που περπατούσαν περίπου πέντε χιλιόμετρα βόρεια του hot spot μεταξύ των περιοχών Αφάλωνα και Μόριας, επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, έκλεψαν τα ζώα του. Σε βάρος του 55χρονου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης άσκησε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Οι μετανάστες, τρεις Ιρανοί και ένας Αφγανός, δέχθηκαν τους πυροβολισμούς ενώ περπατούσαν με αποτέλεσμα ο 30χρονος Αφγανός να δεχτεί σκάγια στην πλάτη και ένας 33χρονος Ιρανός να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύονται. Σύμφωνα με μαρτυρία ενός από αυτούς, τους προσπέρασαν δύο αυτοκίνητα ενώ περπατούσαν και έτρεξαν να κρυφτούν. Μετά από λίγο τα αυτοκίνητα επέστρεψαν, άκουσαν ένα πυροβολισμό και χτυπήθηκαν από τα σκάγια.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη εργάζεται στο aftodioikisi.gr από το 2011. Έχει τεράστια εμπειρία στη ροή ειδήσεων και εξειδίκευση στα θέματα των προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.