Τρίτη
3
Οκτώβριος
Back

Μήνυμα 112 σε Πάτρα και Ζάκυνθο λόγω της κακοκαιρίας

Μήνυμα από το 112 σε Πάτρα και Ζάκυνθο. Μάλιστα με απόφαση δημάρχου, τα σχολεία στο νησί του Ιονίου δεν θα ανοίξουν την Πέμπτη (26.01.2023) υπό τον φόβο της κακοκαιρίας.

Τόσο στην Πάτρα όσο και τη Ζάκυνθο, οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα από το 112 μετά τις ανακοινώσεις και την ανησυχία της έντασης των καιρικών φαινομένων από απόψε το βράδυ μέχρι και αύριο.

Την απόφαση να μην ανοίξουν την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου τα σχολεία του νησιού πήρε ο δήμαρχος Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η απόφαση λήφθηκε δεδομένου ότι πολλά από τα σχολικά κτήρια του νησιού έχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα, για τα οποία ο Δήμος έχει δεχθεί ήδη δύο εξώδικα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Απουσία στεγάστρων, διαβρωμένοι σοβάδες προβληματικές και επικίνδυνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, απροστάτευτοι και ακατάλληλοι εξωτερικοί χώροι, ακατάλληλα ή φθαρμένα παράθυρα και πόρτες, είναι μερικά από τα προβλήματα που αναφέρουν στα εξώδικα και στις επιστολές τους προς την εισαγγελία Ζακύνθου οι σύλλογοι γονέων που έχουν προσφύγει κατά της δημοτικής αρχής

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!