Μία Καλίφα: «Αυτά πρέπει να αλλάξουν στο πορνό» - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
30
Ιανουάριος
Back

Μία Καλίφα: «Αυτά πρέπει να αλλάξουν στο πορνό»

Τις αλλαγές που θα ήθελε να πραγματοποιηθούν στη βιομηχανία του πορνό αποκάλυψε η Μία Καλίφα.

Αυτό που ουσιαστικά θα ήθελε να δει σαν αλλαγή είναι το όριο ηλικίας κάποιου, ώστε να ξεκινήσει να δουλεύει στο πορνό. Τονίζοντας πως κάτω από τα 21 δεν είναι μια καλή ηλικία.

«Νιώθω ότι θα πρέπει να αυξηθεί η ηλικία ώστε η εταιρεία παραγωγής να αποκτά τα δικαιώματα κάποιου στα 21 τουλάχιστον», είπε στην Emily Ratajkowski, στο podcast High Low.

«Αν θέλετε να μπείτε στη βιομηχανία του σεξ, κάντε το μετά τα 18. Αυτή είναι η νόμιμη ηλικία. Πρέπει να είσαι πραγματικά ρεαλιστής σχετικά με την ασφάλεια και την ηθική γύρω από αυτή τη δουλειά γιατί είναι το αρχαιότερο επάγγελμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πιο παλιό επάγγελμα, δεν θα σταματήσει ποτέ. Μάλιστα όσο περισσότεροι είναι οι περιορισμοί τόσο θα βρίσκουν τρόπους να τους παρακάμψουν», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή.

Σήμερα, η Καλίφα έχει αφήσει πίσω της το πορνό και κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα στο OnlyFans.

Ερωτηθείσα πώς αισθάνεται για την πλατφόρμα, η 29χρονη είπε μεταξύ άλλων: «Το My OnlyFans δεν είναι απαραίτητα σχετικό με γυμνό. Είναι πολύ ενθαρρυντικό, οτιδήποτε δημοσιεύω στο OnlyFans πιστεύω ότι θα μπορούσε να δημοσιευτεί στο Instagram και θα ήταν απολύτως εντάξει».

«Το κάνω με τον δικό μου τρόπο, με τρόπο που νιώθω άνετα, είναι υπέροχο» κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!