μετρό-καμία-ανησυχία-για-την-ασφάλεια-88066
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.10.2016 | 19:55

Μετρό: Καμία ανησυχία για την ασφάλεια κτιρίων στη Θεσσαλονίκη

Ουδεμία ανησυχία προκύπτει για την ασφάλεια πολιτών και κτιρίων από την εκτέλεση των εργασιών του Μετρό Θεσσαλονίκης καθησυχάζει με ανακοίνωσή της η Αττικό Μετρό ΑΕ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για την καθίζηση πολυκατοικίας στην περιοχή της Βούλγαρη.

Επίσης, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την εξέλιξη του έργου καθεαυτού, βάσει της ανακοίνωσης, η οποία τονίζει ότι οι εργασίες του Μετρό συνεχίζονται κανονικά και βάσει προγραμματισμού, τόσο στην κατασκευή των σταθμών, όσο και στη διάνοιξη των σηράγγων.

Επίσης διαβεβαιώνεται ότι στη διάρκεια των εργασιών «λαμβάνονται όλες οι πρόνοιες και τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οικοδομών και των έργων υποδομής στην περιοχή επιρροής του έργου».

«Τα όποια τεχνικά ζητήματα προκύπτουν αντιμετωπίζονται υπεύθυνα και σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής από μεγάλη ομάδα έμπειρων μηχανικών και συμβούλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό» αναφέρεται και επίσης όλα τα δεδομένα παρακολουθούνται και αναλύονται και «καμία ανησυχία δεν προκύπτει ούτε για την εξέλιξη του έργου ούτε για την ασφάλεια των πολιτών και των κτιρίων».