μεταγραφή-βόμβα-από-τον-alpha-στον-αντ1-387424
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.05.2018 | 15:25

Μεταγραφή – βόμβα από τον ALPHA στον ΑΝΤ1

Η συνεργασία «ψήνεται» τον τελευταίο μήνα, μετά τις αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του ΑΝΤ1 αλλά φαίνεται πως η συμφωνία κλείστηκε οπότε είναι θέμα ημερών να μετακομίσει από το κανάλι της Κάντζας στις εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου αναλαμβάνοντας επιτελικό ρόλο στον «χτίσιμο» του καινούργιου προγράμματος.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Newsit απομένουν κάποιες τυπικές διαδικασίες και σύντομα στο δυναμικό του ΑΝΤ1 θα ανήκει ο Κωνσταντίνος Σούσουλας που τώρα είναι υπεύθυνος παραγωγών του ALPHA μέσα από την εταιρεία «Plus Productions».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κωνσταντίνος Σούσουλας το 2014 μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από το σταθμό της Κάντζας είχε αναλάβει Γενικός Διευθυντής της Τηλεόρασης του ALPHA συνεργαζόμενος στενά με τον τότε Διευθυντή Προγράμματος Τζώρτζη Ποφάντη και παρέμεινε έως τον Απρίλιο του 2017 που ανέλαβε ο Βασίλης Παπαδρόσος.

Τώρα λοιπόν που ο Τζώρτζης Ποφάντης μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το σταθμό του Αμαρουσίου έχει αναλάβει Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι θέλει να έχει δίπλα του τον πρώην στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνο Σούσουλα στο «χτίσιμο» του καινούργιου προγράμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία της «μεταγραφής» είναι σε τελικό στάδιο και αν κάτι δεν… στραβώσει τελευταία στιγμή τότε σύντομα ο Κωνσταντίνος Σούσουλας θα αποχωρήσει από τον ALPHA για να αναλάβει θέση «κλειδί» στις παραγωγές που ετοιμάζει ο ANT1 για την επόμενη σεζόν…!