μένιος-φουρθιώτης-zητά-προστασία-ακόμ-900955
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.05.2021 | 05:30

Μένιος Φουρθιώτης: Zητά προστασία ακόμα και μέσα στη φυλακή

Στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού κρατείται από το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά την ομόφωνη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής δεν χρειάστηκε να μπει σε 14ημερη καραντίνα καθώς το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό.

Μεταφέρθηκε έτσι στην πτέρυγα, όπου στο παρελθόν εξέτιαν την ποινή τους κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα, την οποία μοιράζεται με ακόμη τέσσερις κρατούμενους «χαμηλής επικινδυνότητας».

Πληροφορίες από σωφρονιστικές πηγές αναφέρουν πως ο Φουρθιώτης φτάνοντας στη φυλακή ζήτησε να παραλάβει τα ρούχα του, κάποια φάρμακα, ειδική διατροφή και να μιλήσει με τους δικηγόρους του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Φοβάται για τη ζωή του

Δεν πρόλαβε να φτάσει στις στις Φυλακές Κορυδαλλού, ο Μένιος αναζητά τρόπους να αποφυλακιστεί και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, ο παρουσιαστής αναμένεται να ζητήσει την υπό όρους αποφυλάκισή του επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα δήλωνε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά του και όχι μόνο. Μάλιστα, για να γίνει πιο πειστικός, ανέβαζε στα social media φωτογραφίες από το δωμάτιο του ιδιωτικού νοσοκομείου στο οποίο κατά καιρούς νοσηλευόταν.

Παράλληλα, παρά τον ντόρο που είχε γίνει με την αστυνομική προστασία που του παρείχε η Πολιτεία, ο Φουρθιώτης ζητά προστασία και… εντός φυλακών καθώς, όπως υποστηρίζει, εξακολουθεί να φοβάται για τη ζωή του. Πιέζει ήδη, δηλαδή, να τον βάλουν σε έναν χώρο στον οποίο, αν είναι δυνατόν, να είναι και εντελώς μόνος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, ο τηλεπαρουσιαστής έχει σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά του. Ώρες-ώρες είναι σιωπηλός και δείχνει χαμένος κι άλλες ξεσπά.