μέχρι-το-βράδυ-ρεύμα-στη-σιθωνία-πιο-σο-654231
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.07.2019 | 12:17

Μέχρι το βράδυ ρεύμα στη Σιθωνία, πιο σοβαρά τα προβλήματα στην Κασσάνδρα

Μέχρι το βράδυ θα έχουν αντιμετωπιστεί τα σοβαρότερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στη Σιθωνία Χαλκιδικής ενώ σοβαρότερο είναι το πρόβλημα στην Κασσάνδρα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, ο διαχειριστής, δηλαδή, του δικτύου διανομής.

«Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Σιθωνίας αποκαθίστανται σταδιακά και αναμένεται η αποκατάσταση των περισσοτέρων μέχρι τις βραδινές ώρες. Σε ό,τι αφορά στην περιοχή της Κασσάνδρας, τα συνεργεία της Εταιρίας εργάζονται πυρετωδώς σε συνεργασία με τα συνεργεία του ΑΔΜΗΕ, προκειμένου, αφού αποκατασταθούν οι ζημιές στις γραμμές υψηλής τάσης, να επανηλεκτροδοτηθεί και το Δίκτυο της μέσης και χαμηλής τάσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που επλήγησαν από την κακοκαιρία, ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ότι προβλήματα με την ηλεκτροδότηση παραμένουν σε περιορισμένη έκταση σε περιοχές της Κομοτηνής και της Βέροιας ενώ αντίθετα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες σε Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Έδεσσα, Κοζάνη, Κατερίνη, Καστοριά και Φλώρινα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας- Θράκης, Ιορδάνη Αμανατίδη στην Κασσάνδρα «υπήρξε πρόβλημα με δύο ιστούς υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας), και κλιμάκια του ΑΔΜΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης».