Μάτι: Εκδηλώσεις για την 1η μαύρη επέτειο

Οι εκδηλώσεις για την 1η Μαύρη Επέτειο της περσινής φονικής πυρκαγιάς, θα είναι αφιερωμένες στους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, και μετά από συζήτηση με τους συγγενείς των θυμάτων, σε κάθε περιοχή (Ν. Βουτζάς, Κόκκινο Λιμανάκι, Προβάλινθος, Αμπελούπολη, Μάτι), θα συγκεντρωθούν όσοι το επιθυμούν και περπατώντας τους δρόμους της φωτιάς θα καταλήξουν σιωπηλά στο λιμανάκι του ΝΑΟΜΑ, στις 8μμ, όπου θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση, και εκφώνηση των ονομάτων των νεκρών.

Στο Νέο Βουτζά, η συγκέντρωση θα γίνει στις 6μμ, στο πέταλο της οδού Ισμήνης, της β´ Εισόδου, εκεί που έχασαν τη ζωή τους τα περισσότερα θύματα, προκειμένου να τελεστεί Τρισάγιο στη μνήμη τους.

Στη συνέχεια, περπατώντας, θα ο κόσμος προγραμματίζεται να κατευθυνεί στο ΝΑ.Ο.ΜΑ. Υπάρχει πρόταση για όποιον θέλει να έχει ένα φαναράκι με ένα κερί, ενώ, από την προηγούμενη ημέρα, θα φυτευτούν κατά μήκος του δρόμου, 15 κυπαρισσάκια, αφιερωμένα στους πολίτες που χάθηκαν.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΑΤΙ, ΕΠΕΤΕΙΟ, ΜΑΥΡΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!