masterchef-αυτός-θα-είναι-ο-νέος-κριτής-του-επόμ-500844
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2019 | 12:21

MasterChef: Αυτός θα είναι ο νέος κριτής του επόμενου κύκλου (φωτο)

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με την επικείμενη πρεμιέρα του GNTM την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο το STAR ήδη προετοιμάζει την επιστροφή ενός άλλου μεγάλου όπλου του. Ο λόγος για το Μaster Chef, το οποίο λέγεται ότι θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν και πιο συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά, θα πρέπει να περιμένουμε μια μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι μαγειρικής φέτος. Όπως υπογραμμίζει, ένα τέταρτο μέλος θα προστεθεί στην κριτική επιτροπή πλάι στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό σεφ, Βασίλη Μουρατίδη, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμφανιστεί ως guest κριτής σε δοκιμασίες αντιγραφής πιάτου.

Ο Βασίλης Μουρατίδης από την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού. Ειδικεύεται στη μεσογειακή κουζίνα, με καθαρά γαλλικές επιρροές. Του αρέσει να χρησιμοποιεί κυρίως απλά υλικά, των οποίων προσπαθεί να αναδείξει ιδιαίτερα τις γεύσεις, ώστε το κάθε υλικό να δημιουργεί και μια ξεχωριστή εμπειρία στο πιάτο. Αυτή την περίοδο διευθύνει την κουζίνα του Squirrel το οποίο είναι ένα από τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου Danai.