μαρούσι-οδηγός-λεωφορείου-εγκλώβισε-52-1490708
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 09.09.2025 | 22:10

Μαρούσι: Οδηγός λεωφορείου εγκλώβισε 52χρονο που παρενόχλησε επιβάτιδα

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που οδηγός λεωφορείου στο Μαρούσι κλείνει τις πόρτες του οχήματος, εμποδίζοντας 52χρονο άνδρα να διαφύγει, λίγα λεπτά αφότου παρενόχλησε σεξουαλικά 22χρονη επιβάτιδα.

Ο κατηγορούμενος άγγιξε τη νεαρή γυναίκα στα πόδια και το στήθος, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της. Ο οδηγός αντέδρασε άμεσα, κλείνοντας τις πόρτες ώστε να μην φύγει, μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι ήταν παγιδευμένος, ο 52χρονος άρχισε να ζητά συγγνώμη και να ικετεύει την κοπέλα να μην τον καταγγείλει. Εκείνη του απάντησε ψύχραιμα: «ας μην άπλωνες χέρι».

«Η κοπέλα φώναξε “είσαι ανώμαλος”. Ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι την άγγιξε στο στήθος και στα πόδια. Αμέσως αποφάσισα να μην ανοίξω τις πόρτες. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν ακόμη δέκα επιβάτες. Η κοπέλα έτρεμε, δεν μπορούσε να μιλήσει», περιέγραψε ο οδηγός μιλώντας στο Star.

Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί.