μαρίνα-πατούλη-ξεπέρασε-τον-κορωνοϊό-891705
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.05.2021 | 09:03

Μαρίνα Πατούλη: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό και το γιόρτασε στο Instagram

Η Μαρίνα Πατούλη ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία της, ενημερώνοντας τους ακολούθους της ότι είναι πια αρνητική στον κορωναϊό.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Πατούλη είχε κάνει γνωστό πως διαγνώστηκε θετική στον Covid-19 την Τρίτη 4 Μαΐου και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και μια εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, έγραψε στην περιγραφή:

«“Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατός είσαι … μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός είναι η μόνη σου επιλογή!” Αυτή η δύναμη της ζωής κερδίζει τη μάχη με την αρρώστια κ την απειλή του θανάτου. Αυτή τη μάχη #againstcovid19 κατάφερα να κερδίσω με την αμέριστη βοήθεια των ηρώων της σύγχρονης καθημερινότητας ,του ιατρών κ των νοσηλευτών που στέκονται δίπλα στον πόνο των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από τη λαίλαπα της πανδημίας.Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κερδίσουμε όλοι μαζί τις ζωές μας χωρίς άλλες απώλειες συνανθρώπων μας!Το δίδαγμα αυτής της μάστιγας να γίνει το έναυσμα για να εκτιμήσουμε τις αληθινές αξίες της ζωής κ να ξανανιώσουμε αισθήματα αγάπης κ αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας!#againstcovid19 #lovelife #lifeisgood #againstallodds #healthylife #keepdreaming Διαγνωστηκα αρνητική στον #covid_19 …Παραμένω θετική στη ΖΩΗ!!!»