μαρίνα-πατούλη-τι-απαντά-για-την-εμπλο-891705
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.11.2022 | 14:00

Μαρίνα Πατούλη: Τι απαντά για την εμπλοκή του ονόματος του Γιώργου Πατούλη στην υπόθεση του Κολωνού

«Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι για ότι συμβαίνει δίπλα μας, για το κοινωνικό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που έρχεται σε επαφή το παιδί μας, δεν υπάρχει πολίτης υπεράνω υποψίας» είπε η Μαρίνα Πατούλη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βουδούρη έκανε η Μαρίνα Πατούλη , η οποία μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε πρώτη φορά για την υπόθεση του Κολωνού.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece, με αφορμή τις φωτογραφίες του Ηλία Μίχου που κυκλοφόρησαν μαζί με Γιώργο Πατούλη, τάχθηκε υπέρ του πρώην συζύγου της και έδωσε και δική της συμβουλή σε γονείς και παιδιά για να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά.

Δεν υπάρχει πολίτης υπεράνω υποψίας

«Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι για ότι συμβαίνει δίπλα μας, για το κοινωνικό, φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που έρχεται σε επαφή το παιδί μας, δεν υπάρχει πολίτης υπεράνω υποψίας. Πρέπει να θωρακίσουμε τα παιδιά μας με διάλογο και με γνώση ώστε να είναι ευαισθητοποιημένα αν συμβεί κάποιο τέτοιο ατυχές περιστατικό», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι σε αυτό. Το μόνο που έχω να πω, είναι πως ως πολιτικός και ως δημόσια πρόσωπα θα βγάλουμε φωτογραφίες με όλους που μας το ζητούν, που είναι γύρω μας, αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Δεν είναι ποινικό αδίκημα

Στηλιτεύω αυτή την ανθρωποφαγία, γίνεται και για ανθρώπους που μπορεί απλά να βγάλουν μία φωτογραφία. Ακόμα και εγώ τώρα που δίνω συνέντευξη σε σένα, μπορεί να είσαι εν δυνάμει εγκληματίας, τι σημαίνει αυτό; Ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας που έρχεται σε μια εκδήλωση θα φωτογραφηθεί, δεν είναι ποινικό αδίκημα», πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη.