μαρίνα-πατούλη-τηλεοπτικό-σκουπίδι-1073154
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2022 | 14:53

Μαρίνα Πατούλη: “Τηλεοπτικό σκουπίδι το GNTM”- Η απάντηση της Βίκυς Καγιά

Στο άγριο κράξιμο που δέχθηκε το GNTM αλλά και η ίδια από τη Μαρίνα Πατούλη και την Έλενα Χριστοπούλου, κλήθηκε να απαντήσει η Βίκυ Καγιά.

«Καλοσύνη της, έχει απόλυτο δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Εγώ δε τη ξέρω προσωπικά την κυρία. Και είναι δικαίωμά της να το λέει δημόσια. Από την άλλη δημιούργει πάρα πολλά συναισθήματα το GNTM. Για πάρα πολλούς λόγους. Και είναι όλα δεκτά. Εγώ δε θέλω να παίρνω μέρος σε αυτό. Την κυρία Πατούλη δεν τη ξέρω. Δεν έχω τίποτα κακό να πω για κανέναν άνθρωπο» είπε σχετικά με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη η Βίκυ Καγιά.

Όσον αφορά τα όσα είπε περί bullying η Έλενα Χριστοπούλου, η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε με κάθε τρόπο που μπορούμε να πατάξουμε και να καταδικάσουμε κάθε είδους βία απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε να το υπονοεί αυτό. Εμείς το αντίθετο κάνουμε, όχι αυτό. Στην τηλεόραση ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του. Το έχω πια δεχτεί, απλά μετά από τόσα χρόνια δε το αφήνω να μου αλλάξει την ενέργεια».







Μαρίνα Πατούλη: “Είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, προσβάλλει τη γυναίκα”.

“Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Θεωρώ ότι προσβάλλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν τη γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο. Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κα Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε” ανέφερε νευριασμένη η Μαρίνα Πατούλη στη βραδιά του”Fashion tv World’s Excellence Gala”.

“Καλή επιτυχία να έχουν. Όμως δεν μπορεί να δείχνουν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Σε αυτό είμαι κάθετη. Ως μάνα, αν είχα κόρη, και ως εκπαιδευτικός, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια” πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη για το GNTM.




Έλενα Χριστοπούλου: «Οχετός, δεν πιστεύω αυτό που βλέπω»

Η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε μιλώντας στον αέρα του ΣΚΑΙ. Στο «Πρωινό μας» συζητούσαν για το τον τρόπο που οι κριτές συμπεριφέρθηκαν σε ένα νέο κορίτσι.

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Είδα βία, δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο, είναι πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει.

Για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying στην τηλεόραση. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει αυτό», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είπε στη συνέχεια: «Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι γιατί κι εγώ έτσι θα έκανα στη θέση του. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».