μαρία-σόκαλη-είχα-σχέση-με-τον-γιώργο-1073236
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.09.2022 | 19:21

Μαρία Σόκαλη: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος»

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Μαρία Σόκαλη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τη γνωριμία της με τις Ελληνίδες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η ηθοποιός σχολίασε, μεταξύ άλλων, για τη Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αποκάλυψε μάλιστα, ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος.

«Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό;Νομίζω ότι δεν έκανε καλά» είπε αρχικά η Μαρία Σόκαλη.

Στη συνέχεια είπε: «Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε.




Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα».

Η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε τέλος: «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους».