μαργαρίτα-ζορμπαλά-επιστρέφει-στην-α-1306303
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.02.2024 | 08:31

Μαργαρίτα Ζορμπαλά: Επιστρέφει στην Αθήνα για ζωντανές εμφανίσεις

Μια αξιόλογη ερμηνεύτρια, την οποία το ελληνικό κοινό δεν έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει συχνά ζωντανά, καθώς ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο, θα φιλοξενήσει σε λίγο καιρό το Θέατρο Άλσος. Ο λόγος για την Μαργαρίτα Ζορμπαλά η οποία θα πραγματοποιήσει εκεί τρεις ζωντανές εμφανίσεις στις 3, 22 και 29 Μαρτίου.

Έχοντας διαγράψει μια σπουδαία διαδρομή και συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες η η Μαργαρίτα Ζορμπαλά ανακαλεί, μέσα από το νέο αυτό μουσικό της πρόγραμμα, τις συναντήσεις της με κορυφαίους συνθέτες και ποιητές, όπως οι Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Νίκος Γκάτσος, Μανώλης Αναγνωστάκης κ.α., ενώ προσεγγίζει, για πρώτη φορά, τραγούδια που την συγκινούν, την γοητεύουν και της ανοίγουν νέους δρόμους.

Η μουσική της παράσταση έχει τίτλο «Αφήστε τα τραγούδια να μιλάνε», φράση δανεισμένη από το ομότιτλο, νέο τραγούδι της, σε μουσική Νεοκλή Νεοφυτίδη και στίχους Ανδρέα Νεοφυτίδη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Στο πρώτο μέρος του προγράμματος δίνεται έμφαση στον λόγο που ντύνει τη μουσική, στο κοινωνικό τραγούδι και στους στίχους κορυφαίων ποιητών και στιχουργών με νοήματα διαχρονικά και ανελέητα ενώ στο δεύτερο μέρος πρωταγωνιστούν ο λυρισμός, η ζεστασιά των τραγουδιών, η συντροφικότητα και η συμμετοχή του κοινού.