Μανιαδάκης: Έτοιμος να απολογηθεί- Επέστρεψε σπίτι με την οικογένειά του

Την ανακρίτρια Διαφθοράς Μαρίνα Μπόζνου, που ανέλαβε την δικογραφία σε βάρος του καθηγητή Νίκου Μανιαδάκη μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, επισκέφθηκε ο συνήγορός του, Θεόδωρος Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς ενημέρωσε την δικαστική λειτουργό , η οποία χειρίζεται και τη δικογραφία σε βάρος του πρώην επικεφαλής της Novartis στην Ελλάδα για το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας, ότι ο εντολέας του είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Ο κατηγορούμενος δια του συνηγόρου του δήλωσε ότι είναι απολύτως έτοιμος όποτε κληθεί να απολογηθεί για την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μανιαδάκης, που βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις Αρχές μετά την ,κατά τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, προσπάθεια διαφυγής του από τη χώρα, επέστρεψε σήμερα με την οικογένειά του και την οικοσκευή τους στο σπίτι που διέμεναν στον Διόνυσο μέχρι την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε και του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Η οικογένεια φαίνεται να διέμενε μετά την αφαίρεση της οικοσκευής του σπιτιού στον Διόνυσο, σε φιλικό τους σπίτι.

Πληροφορίες από το Εφετείο αναφέρουν πως ο κ. Μανιαδάκης την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου ζήτησε από την Εισαγγελία Διαφθοράς να άρει τα μέτρα προστασίας του, ενώ φαίνεται να προχώρησε στην έκδοση των εισιτηρίων για το επικείμενο ταξίδι του στην Μαδρίτη 36 ώρες πριν την πτήση τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΑ, ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!