Μαγιορκίνης: Εικόνες -σοκ από τις βλάβες στους πνεύμονες υγιών ανηλίκων

O Γκίκας Μαγιορκίνης, καθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμώνων, μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook επισήμανε τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει ο κορονοϊός στους πνεύμονες, ακόμα και στους νέους χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο καθηγητής, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αξονικές τομογραφίες νέων κάτω των 18 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα ή ανοσοκαταστολή, έκανε έκκληση για περισσότερους εμβολιασμούς κατά της Covid – 19.

«Οι ασθενείς δεν χρειάστηκαν συμπληρωματικό οξυγόνο, διασωλήνωση ή ΜΕΘ. Πρόκειται για απλά κοινά περιστατικά Covid-19. Ωστόσο έχουν πολύ «εντυπωσιακές» βλάβες και είναι άγνωστο τι θα προκαλέσουν αυτές οι βλάβες σε βάθος χρόνου», υπογράμμισε.

«Για την πλειονότητα του κόσμου το ερώτημα είναι απλό: Θέλουν να υποβάλουν τους πνεύμονές τους σε αυτές τις βλάβες για να δουν αν αντέχουν; Και αν αντέξουν την πρόκληση (όπως προβλέπεται ότι θα αντέξουν οι περισσότεροι νέοι) θέλουν να δουν πόσα χρόνια ή αντοχές έχασαν στην πορεία; Με το εμβόλιο προστατεύουμε τους πνεύμονές μας από βαρύτατη καταπόνηση!», κατέληξε.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]