mad-clip-τα-τελευταία-στοιχεία-που-του-στοίχ-937785
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.09.2021 | 14:53

Mad Clip: Τα τελευταία στοιχεία που του στοίχισε τη ζωή του

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής σχετικά με τις συνθήκες που ο 34χρονος ράπερ Mad Clip, έχασε τη ζωή του περίπου στις 2.15 τα ξημερώματα από τραγικό δυστύχημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί της τροχαίας, δείχνουν ότι ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως ο 34χρονος ήταν σταματημένος στο φανάρι που ήταν κόκκινο μαζί με ένα ακόμα αυτοκίνητο – επίσης μεγάλης ιπποδύναμης-.

Όταν το φανάρι άναψε πράσινο τα δύο οχήματα ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και ξεκίνησαν.

Επίσης αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως δεν είδαν να υπάρχει επαφή των δύο οχημάτων ενώ και από το βιντεολυπτικού υλικό που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα στην τροχαία νοτιανατολικής αττικής δεν αποδεικνύεται η πρόσκρουση του οχήματος του γνωστού ράπερ σε άλλο αυτοκίνητο.

Από το συγκεκριμένο υλικό φαίνεται ο 34χρονος να χάνει τον έλεγχο χωρίς εμπλοκή άλλου οχήματος και να εκτρέπεται αριστερά ενώ το δεύτερο όχημα το οποίο βρισκόταν αρκετά πιο πίσω στην δεξιά λωρίδα επιβράδυνε όταν είδε ότι έχασε τον έλεγχο το προπορευόμενο όχημα και έστριψε δεξιά σε κάθετο δρόμο της λεωφόρου.

Ο θάνατος του 34χρονου φαίνεται να ήταν ακαριαίος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα σοβαρότερα τραύματα τα είχε στα πόδια, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαινόταν να είναι χτυπημένος στο κεφάλι, ωστόσο ακριβείς απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στη σορό του καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο γνωστός ράπερ είχα καταναλώσει αλκοόλ.

Η προανάκριση από την τροχαία νοτιανατολικής αττικής συνεχίζεται.