«Λουκέτο» στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου Ναυπλίου

Το κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο νοσοκομείο Ναυπλίου, γεγονός που σημαίνει ότι ουσιαστικά σταματά να εφημερεύει, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Σύμφωνα με απόφαση της Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας που εποπτεύει τα Νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους, και την οποία επικαλείται η ΠΟΕΔΗΝ, δρομολογείται η δημιουργία ενιαίου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Άργους, και το Νοσοκομείο Ναυπλίου τίθεται εκτός εφημεριών.

«Κλείνουν το Νοσοκομείο μιας πόλης με χιλιάδες κατοίκους και η οποία κατακλύζεται από τουρίστες. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Πού είναι η κοινωνική ευαισθησία; Οι κάτοικοι είναι ξεσηκωμένοι. Στηρίζουμε την λειτουργία και την αναβάθμιση και των δύο Νοσοκομείων του Νομού Αργολίδας (Άργος και Ναύπλιο). Δια της συρρίκνωσης και της απαξίωσης και των ελλείψεων Προσωπικού, το υπουργείο Υγείας μετατρέπει τα 30 διασυνδεόμενα Νοσοκομεία της χώρας σε Κέντρα Υγείας (π.χ. Νάουσα, Αμαλιάδα, Μεσολόγγι κλπ.)» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΛΟΥΚΕΤΟ, ΤΜΗΜΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!