Λήμνος: Πούλησαν μηχάνημα έργων και δεν το παρέδωσαν ποτέ

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν επί δυο ολόκληρους μήνες ένας 30χρονος επαγγελματίας από τη Λήμνο, ο οποίος εξαπατήθηκε από άγνωστο άνδρα που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο αγγελία για την πώληση ενός μηχανήματος έργων και πλήρωσε για να το αγοράσει, αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ.

Ύστερα από συνεχείς έρευνες, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μύρινας εξιχνίασαν την υπόθεση αλλά δεν εντόπισαν τον αγνώστων στοιχείων άνδρα με τον οποίο είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά ο 30χρονος υποψήφιος αγοραστής και κατάφερε να τον πείσει να καταθέσει 1.500 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε.

Ωστόσο, εξακρίβωσαν ότι η τηλεφωνική επικοινωνία τους είχε γίνει από την σύνδεση μιας 34χρονης αλλοδαπής και ότι ο λογαριασμός όπου κατατέθηκε το ποσό ανήκει σε μια 55χρονη Ελληνίδα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και περιλαμβάνει τον άγνωστο συνεργό τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΛΗΜΝΟΣ, ΠΟΥΛΗΣΑΝ, ΕΡΓΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!