λαζόπουλος-για-χαρδαλιά-σβαρτσενέ-222434
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.04.2020 | 12:31

Λαζόπουλος για Χαρδαλιά: “Σβαρτσενέιγκερ από την Κολοπετινίτσα…”

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με σατιρική διάθεση αντιμετωπίζει την καραντίνα ο Λάκης Λαζόπουλος, δημοσιεύοντας αποσπάσματα από τους  “10 εσώκλειστους Μήτσους”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από το ραντάρ του και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

“Έχει μια χωριατιά πάνω του… Μυρίζει τυρίλα” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ως “Πλούσια” στο σχετικό ηχητικό απόσπασμα. “Δίπλα δες τον Τσιόδρα, η αρχόντισσα και ο αλήτης. Παιδί μου ο άνθρωπος είναι τυρέμπορας. Σβαρτσενέιγκερ από την Κολοπετινίτσα” συμπληρώνει.

“Αρέσει και στις λαϊκές γυναίκες… Ε ναι! Έχει και αυτή τη φάτσα του άχρηστου που έγινε και κάτι! Δεν είναι σαν τον άντρα τους. Άχρηστος χωρίς κάτι” καταλήγει με χιούμορ ο Λάκης Λαζόπουλος.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη έχει μεγάλη εμπειρία στη ροή ειδήσεων και ασχολείται εργασιακά και θέματα προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.