λατινοπούλου-κατά-σκορδά-από-πότε-έχε-1040120
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.06.2022 | 20:37

Λατινοπούλου κατά Σκορδά: Από πότε έχει τοποθετηθεί λογοκριτής στην άποψή μας;

Aπάντησή στα όσα ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της για εκείνη, σχολίασε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από το σάλο που δημιουργήθηκε από τα σχόλια που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη Δανάη Μπάρκα και σε νέο βίντεο στο προφίλ της στο Instagram η ίδια χαρακτήρισε «φασιστικό παραλήρημα» όσα είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό την Τρίτη (28/6).

Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του ANT1 συζητήθηκε το βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube η Σοφία Μουτίδου στο οποίο η ίδια ξέσπασε κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου, αλλά και του Κώστα Φραγκολιά για όσα είπαν για τη Δανάη Μπάρκα.

Πάνω στη συζήτηση η Φαίη Σκορδά – μεταξύ άλλων – είπε πως: «είναι άλλο να κάνεις έναν σχολιασμό και μια κριτική και είναι άλλο να λες ότι δεν είναι υγιές πρότυπο αυτό. Τι λέει η Σοφία Μουτίδου; “Εσείς που ανακαλύψατε τώρα να κάνουμε μάθημα ποιο είναι το υγιές πρότυπο στην Ελλάδα επιλέξατε τη Δανάη και εμένα; Γιατί δεν επιλέγετε άλλα πρόσωπα και άλλες καταστάσεις;” Εγώ θα έλεγα όχι πρόσωπα, συμπεριφορές. Κάποιος να κλείσει το Twitter και το Instagram της κυρίας Λατινοπούλου, παρακαλώ αν θέλουμε να μιλήσουμε για πρότυπα. Για μένα είναι απαγορευμένο περιεχόμενο».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έσπευσε να απαντήσει με βίντεο στο προφίλ της στο Instagram όπου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Είναι γεγονός πως η γλώσσα της αλήθειας, αλλά και της κοινής λογικής ενοχλεί πλέον ξεκάθαρα τους εκφραστές της πολιτικής ορθότητας αλλά και της woke ατζέντας. Τρανό παράδειγμα το σημερινό φασιστικό παραλήρημα της κυρίας Σκορδά που μέσα από το βήμα της πρωινής – πανελλαδικής εμβέλειας – εκπομπής της δήλωσε ξεκάθαρα ότι κάποιος ή κάποιοι πρέπει να κλείσουν τους λογαριασμούς μου από τα social media.

Εάν αυτός δεν είναι ο ορισμός του φασισμού, τότε αλήθεια ποιος είναι; Από πότε η κυρία Σκορδά και η κάθε κυρία Σκορδά έχουν τοποθετηθεί λογοκριτές στη γνώμη και την άποψή μας; Ποιος τους το έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ποιος τους το επιτρέπει; Ευτυχώς δεν ζούμε σε παλαιότερες εποχές γιατί τότε μάλλον θα ζήταγαν να μας ρίξουν στην πυρά επειδή διαφωνούμε με τις απόψεις τους.

Χαίρομαι, όμως που όλοι τώρα μπορούν να δουν το αληθινό πρόσωπο του τέρατος και ποιος είναι ο αληθινός φασίστας και ποιος ο αληθινός δημοκράτης.

Εμείς που θέλουμε να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο κόσμος να κρίνει το σωστό ή όλοι αυτοί που σαν άλλοι ιεροεξεταστές επιθυμούν την εξάλειψη των φωνών μας που τους χαλάνε το αφήγημα της ορθοπολιτικής ατζέντας;

Τροφή για σκέψη».