Λαρισαίος βρήκε 20 ευρώ στον δρόμο και τα παρέδωσε

Ένας Λαρισαίος πολίτης, συνταξιούχος, βρήκε ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ στον δρόμο και θέλησε να το παραδώσει.

Δεν ήξερε όμως λόγω του ότι ήταν μικρό το ποσό που να το παραδώσει και στράφηκε στην εφημερίδα Ελευθερία, όπως αναφέρει δημοσίευμά της σήμερα.

Δεν σκέφτηκε καν να το κρατήσει παρότι ήταν τέλος του μήνα (πριν λίγες ημέρες έγινε το περιστατικό) και είχε ξεμείνει από τα χρήματα της σύνταξής του.

«Έτσι όπως ήταν καλά διπλωμένο, σκέφτηκα ότι όποιος το έχασε θα το είχε πραγματική ανάγκη. Και μπορεί να φαντάζει σε πολλούς ασή­μαντο το ποσό, αλλά στην εποχή μας δεν εί­ναι.

Ένα μεροκάματο σήμερα είναι της τάξης των 20 ευρώ και κανείς δεν το έχει σίγουρο, επομένως δύσκολα το αποκτάς. Πέραν αυτού, δεν ήταν καν δικό μου… Κρίμα από τον Θεό λοιπόν…», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Λαρισαίου συνταξιούχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφημερίδα δημοσίευσε αγγελία για τρεις ημέρες για το χαμένο 20 ευρω, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς, οπότε με την πάροδο των 3 ημερών, τα χρήματα παραδόθηκαν στον φιλότιμο Λαρισαίο που τα βρήκε και μπήκε σε όλη αυτή την διαδικασία να βρει τον κάτοχό του.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, 20 ΕΥΡΩ, ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!